Royal Afternoon Tea bij het Conservatorium Hotel

Een echte aanrader voor een heerlijke afternoon tea is de Royal Afternoon Tea van het Conservatorium Hotel. Dagelijks kun je, tussen 15.00 en 17.30 uur in de brasserie genieten van een Royal Afternoon Tea. De Royal Afternoon Tea bestaat uit 3 gangen en natuurlijk een heerlijke keuze uit verschillende soorten thee. Een aanrader voor de thee om in iedergeval te kiezen is de Oolong Tea.

De eerste gang bestaat uit hartige gerechtjes, zoals sandwiches met ossenworst of kaas met Amsterdams zuur, flammenkuchen met gerookte zalm en focaccio tomaat met kreeft. Het tussen gerecht bestaat uit een verrassingsgerechtje. Wij kregen kleine ijsjes met advocaatijs en gekleurde smikkeltjes.

Als laatste werden de zoetige gerechten geserveerd. Deze bestaan uit twee verschillende scones een gewone en een met rozijnen. Daarbij werd clotted cream en verschillende smaken jam, zoals ananas vanille marmelade, tomatenjam en kersencompote geserveerd. Verder bestaan de zoetige gerechtjes uit citroentaart, vruchtentaart en macarons. En als laaste kun je nog kiezen voor de gerookte thee. Deze ruikt een beetje zwaar, maar smaakt verder lekker.

De kosten van de Royal Afternoon Tea bedragen 42 euro per persoon. Je kunt de Royal Afternoon tea ook uitbreiden met een feestelijk glas champagne. De kosten bedragen dan 57 euro per persoon.

De afternoon tea bij het Conservatorium Hotel is een echte aanrader als je met vriendinnen, moeder, zus of vriendlief lekker wilt genieten van een middag high tea met een uitgebreide keus uit lekkere gerechtjes!

7 Reacties

  1. Pingback: Netflix bez VPN
  2. Pingback: sweet jazz
  3. Pingback: calm music
  4. Pingback: fireplace

Reacties zijn gesloten.