Over AsyouSee

Welkom op mijn website! Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Astrid. Ik woon in het centrum van Amsterdam tussen het Amstelhotel en Carre. Vanuit mijn huis ben ik zo bij alle leuke en nieuwe plekjes in Amsterdam per fiets of gewoon lekker wandelen over de grachten.
Met mijn site wil ik jullie alle mooie plekjes laten zien waar ik kom. Vandaar ook de naam AsYouSee (ik word namelijk vaak As genoemd door vrienden). Ik geniet enorm van lekker uit eten gaan bij leuke restaurantjes. En op zijn tijd ook lekker de hele avond te tafelen bij een sterren restaurant, zoals Librije’s Zusje. Wat een belevenis is dat! Verder ben ik altijd op zoek naar nieuwe hotspots in binnen en buitenland. Mijn andere hobby is dan ook veel op vakantie gaan! Tijdens mijn vakanties kom ik op mooie unieke plekjes. Naast de city trip naar Valencia ben ik het afgelopen jaar naar Zuid-Afrika geweest (safari in het Krugerpark en Sabi Sabi, Kaapstad en mooie plekjes langs de Garden Route), ook heb ik een waanzinnig mooie rondreis gemaakt in Nieuw-Zeeland. Tevens ben ik op een onvergetelijke safari geweest in Tanzania met Singita om the great migration te zien. Verder heb ik nog lekker gerelaxed op Ibiza!. Nu ga ik weer naar Zuid-Afrika (weer met safari met Singita, Kaapstad en lekker wijntjes drinken in Franschhoek). Tot slot staat voor 2017 New York en Mauritius nog op de planning!
Ik hoop dat jullie genieten van mij website met mooie unieke plekjes! En als jullie nog mooie plekjes willen delen hoor ik dat graag! Enjoy!!!