The Butcher’s Daughter

The Buthers’s Daughter is een hele leuke lunchspot in New York. Er zijn 2 zaken in New York. Een zit er in Nolita en de ander in West Village tegen het Meatpacking District aan. De zaak in West Village is overigens sinds afgelopen zomer pas open. Mocht ik kiezen dan zou ik toch naar The Butcher’s Daugther in Nolita gaan.
The Butcher’s Daughter heeft een gezellig terras vol gele stoelen. Met mooi weer kun je dus heerlijk buiten zitten. Van binnen is het vrij klein. Er staat een grote tafel waar je aan kunt zitten. Je kunt ook op de gele krukken aan de bar of bij het raam zitten. Verder staan er veel potten met planten en cactussen. En zelf de wc ziet er gezellig uit.

Je kunt hier de hele dag door lekker eten. Zo hebben ze de hele dag door verschillende menukaarten. Ze hebben een morning, brunch, afternoon en evening menukaart. Op elke menukaart staan weer andere gerechten. Ik snap dus wel dat dit de ontbijt en lunchplek is van New Yorkers. Op de menukaart staan ook veel verschillende soorten sapjes en smoothies.

Naast de zaak in Nolita zit The Butchers’s Daughter Market. Hier kun je dus snel wat eten kopen voor onderweg. Of gewoon buiten op het bankje opeten. Ideaal met kids.
Als je in New York bent kun je eigenlijk een bezoek aan The Butcher’s Daughter niet overslaan.

5 Reacties

  1. Pingback: jazz bossa cafe
  2. Pingback: sweet dreams
  3. Pingback: sleeping music

Reacties zijn gesloten.