Hotspots New York

New York is een bruisende en energieke stad! New York heeft daardoor heel veel leuke hotspot om te eten of te drinken. Hieronder lees je een aantal hotspots van New York.

Cha Cha matcha

Bij Cha Cha Matcha serveren ze alles met matcha: van ijsjes tot koffie. Het is erg leuk ingericht met roze en groene kleuren. Een erg leuke hotspot!

The Butcher’s Daughter

The Buthers’s Daughter is een hele leuke lunchspot in New York. Er zijn 2 zaken in New York. Een zit er in Nolita en de ander in West Village tegen het Meatpacking District aan. Je kunt hier de hele dag door lekker eten. Zo hebben ze de hele dag door verschillende menukaarten. Ze hebben een morning, brunch, afternoon en evening menukaart. Op elke menukaart staan weer andere gerechten. Op de menukaart staan ook veel verschillende soorten sapjes en smoothies. Als je in New York bent kun je eigenlijk een bezoek aan The Butcher’s Daughter niet overslaan.

|

Le Pain Quotidien

New York heeft 3 vestigingen van Le Pain Quotidien. Toevallig liep ik langs de vestiging in Greenwich Village. De vestiging ligt vlakbij Perry Street en Magnolia Bakery. Deze wijk is leuk om door heen te wandelen. Tijdens je wandeling kun je hier lunchen of een kopje koffie drinken.  Met mooi weer kun je buiten aan de tafeltjes zitten en genieten van het New Yorkse leven.

 

Magnolia Bakery

Bij Magnolia Bakery kun je de lekkerste cupcakes van New York eten. Magnolia heeft meerdere vestigingen in New York. De leukste is de vestiging in Bleeckerstraat in Greenwich Village.

Felix

Zondag einde van de middag is het altijd feest bij Felix. Je vindt hier geen toeristen, maar vooral de locals van New York. Naast de gezelligheid van de zondag middag kun je hier ook dineren. Felix ligt in Soho vlakbij metro station Canal Street.

Balthazar

Balthazar op Spring Street is altijd een goede keuze! Druk en gezellig, maar tegelijkertijd knus en romantisch. Je kunt hier de hele dag terecht. Het ligt middein Soho dus voor, tijdens en na het shoppen kun je hier terecht.

 

Sprinkles cupcakes ATM

Heb je midden in de nacht trek in een cupcake? Dat kan. Bij Cupcake ATM kun je 24 uur per dag cupcakes uit de rozen automaat halen. Je hebt keuze uit 20 smaken. De roze cupcake automaat vind je naast de Sprinkles Cupcakes bakery op Lexington Avenue tussen 60th en 61st street.

Burger Joint

Bij Burger Joint kun je een van de beste hamburgers van New York krijgen. Deze tent zit verscholen in het hotel Le Parker Meridien. Het is even zoeken, maar achter een rood fluwelen gordijn zit de hamburger tent. Verwacht geen chique hamburgers. Burger Joint heeft namelijk een underground sfeer. Op de muren hangen allemaal posters en namen van mensen die er gegeten hebben. Maar toch leuk om even gezien te hebben en een heerlijke hamburger hier te eten.

Rooftop Bar 230 FIFTH

New York heeft heel veel mooie rooftopbars. De een hipper en exclusiever dan de ander. Bij rooftopbar 230 fith heb je bijvoorbeeld fantastisch uitzicht over de skyline van New York en op de Empire State Builing en Chrysler Building. Dit is niet de meest hippe rooftopbar, maar zeker leuk om hier te genieten van het uitzicht op o.a de Empire. De rooftopbar is groot, dus je hebt altijd wel een plekje en er hangt een hele relaxte sfeer. Als het koud is, kun je een badjas halen bij de serveerster.