Singita; Ebony Lodge

Ebony lodge is gelegen naast Boulders Lodge in de Sabi Sands Reserve. Ebony heeft weer een hele andere uitstraling, stijl en sfeer dan Boulders Lodge. Ebony is de eerste lodge van Singita. Ebony heeft een klassieke sfeer met veel tradiotionele Afrikaanse accenten. Er is veel gebruik gemaakt van gepolijst ebbenhout, grafische patronen, gestuctureerde stoffen met dieren. Op de muren hangen veel dieren- en portretfotografie. Verder staat in de lodge veel antiek, wat de klassieke uitstraling ook weergeeft.

Bij binnenkomst kom je eerst het gezamenlijke zwembad tegen. Deze is gelegen tussen het groen. Vervolgens loop je verder richting de lounge. De lounge heeft een klassieke bar. Verder staan er banken waar je kunt gaan zitten en kunt genieten van het mooie uitzicht. Deze kijken ook uit op het buiten terras waar het ontbijt, lunch en diner geserveerd wordt. Ook hier weer veel hout in combinatie met dieren printen en omgeven tussen het groen. Je hebt bij Ebony echt het gevoel in een lodge te verblijven midden in de bush.

 

Het binnen restaurant geeft duidelijk de sfeer weer van Ebony Lodge. Aan de muren vind je veel grafische structuren en dieren portretten.

Voor de wijnkenners is er ook een wijnkelder. Hier vind je de meest bijzondere soorten wijnen uit Zuid Afrika. Ook hier waan je je weer in de sferen die zo kenmerkend zijn voor Ebony. Naast de wijnkelder heeft Ebony nog een bibliotheek en fitnessruimte.

Ebony Lodge bestaat uit twaalf prachtig ingerichte privésuites die ook een gezinsvriendelijke zijn. Tien van deze suites bestaat uit een suite met 1 slaapkamer, de andere twee zijn gezinssuites en bestaan 2 slaapkamers. De suites hebben een groot hemel beden een losstaand bad.

Alle suites hebben een prachtig privézwembad en een binnen en buitendouche.

De gezinssuites hebben daarnaast nog een groot woongedeelte.

 

5 Reacties

  1. Pingback: 3density
  2. Pingback: water sounds
  3. Pingback: study music

Reacties zijn gesloten.