Hoed & Krelis

Met Hoed & Krelis is de Ferdinand Bolstraat in de Pijp weer een pareltje rijker! Bij Hoed & Krelis kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een lekker drankje aan de bar. En de bar met gouden accenten is daar zeker geschikt voor. In het weekend kun je zelfs bij Hoed & Krelis na het dineren nog tot 3 uur blijven borrelen.
De gerechten van Hoed & Krelis bestaan uit een mix van vlees en vis en veel lokale (seizoens-)gerechten. Ik heb zelf de gepofte rode en gele biet besteld met bimi, amandelschaafsel, gezouten yoghurt, krokante polenta en sinaasappel. Erg lekker!

En het nagerecht. Ik hou van nagerechten! Ik was ook erg blij met het herfstdessert bestaande uit pistachesaus, hazelnootpraline, vanille-ijs, merengue paddenstoel, oreo crumble. Dit dessert is zeker een aanrader!

En het interieur niet te vergeten. De inrichting en styling is heel goed gedaan. Wat ik al zei, de bar is een echte eyeatcher met haar gouden en roze accenten. Deze valt gelijk op bij binnenkomst. Verder vallen de groene fluwelen stoelen, muren, houten stoere tafels en chique bestek en borden op. De gastheren en gastdames lopen rond in een casual zwart wit gestreepte shirts. Ik vind dat een erg leuke combi met de rest van het interieur. Dat geeft ook de sfeer van Hoed & Krelis weer. Stijlvol, maar tegelijk ook casual.

Dat Hoed & Krelis geslaagd is, is ook niet zo gek. De vier eigenaren van Hoed & Krelis zijn allemaal al eigenaren van horecabedrijven in Amsterdam. Balthazar Tobias van Kempen van Café de Paris/Terpentijn/Metropolitain, Wieger en Jorrit Krot van Imre en Maarten de Vries van Kopstootbar/Bar Broker.

Deze nieuwe hotspot in de Pijp is dus zeker een aanrader voor een lekker avondje dineren. Ik vind dit een heel geschikt restaurant om met vriendinnen heen te gaan. Eerst lekker eten, daarna nog blijven borrelen of de Pijp nog in gaan voor een wijntje.

44 Reacties

 1. Pingback: Netflix bez VPN
 2. Pingback: Netflix
 3. Pingback: designmsu.ru
 4. Pingback: vkl-design.ru
 5. Pingback: projectio
 6. Pingback: psy online
 7. Pingback: Shkala tonov
 8. Pingback: 3NOZC44
 9. Pingback: 01211
 10. Pingback: Psikholog
 11. Pingback: psy
 12. Pingback: bit.ly
 13. Pingback: cleantalkorg2.ru
 14. Pingback: Ukraine-Russia
 15. Pingback: site
 16. Pingback: UKRAINE
 17. Pingback: stats
 18. Pingback: web
 19. Pingback: film.8filmov.ru
 20. Pingback: film
 21. Pingback: filmgoda.ru
 22. Pingback: link
 23. Pingback: video-2
 24. Pingback: sezons.store
 25. Pingback: 3DGofO7
 26. Pingback: video
 27. Pingback: icf
 28. Pingback: xxxx
 29. Pingback: 9xflix com
 30. Pingback: kinokrad 2023
 31. Pingback: batmanapollo.ru
 32. Pingback: 2023
 33. Pingback: ipsychologos
 34. Pingback: Sleep Music
 35. Pingback: spa music
 36. Pingback: bossa

Reacties zijn gesloten.