Relaxte sfeer bij CT Coffee & Coconuts

CT Coffee & Coconuts is al geopend sinds november 2014, maar blijft gewoon een hele fijne spot. CT Coffee & Coconuts is gevestigd aan de Ceintuurbaan in het voormalige Ceintuur Theater, een bioscoop die bestond van 1921 tot 1976. Het gebouw is aan de buitenkant al zeer indrukwekkend met een art-deco gevel en als je binnenstapt weet je helemaal niet wat je ziet. Het is net alsof je een mooie tent in New York binnen stapt. Het pand is namelijk waanzinnig groot, hoog en industrieel, met een enorme open en lichte ruimte die plek biedt aan 4 verdiepingen.

Het interieur is ook nog eens geweldig en origineel! Het interieur is licht, comfortabel en natuurlijk. Overal waar je kijkt zie je heerlijke banken, lange tafels en gezellige hoekjes om neer te ploffen.

Het menu van CT Coffee & Coconuts is zeer uitgebreid. Zo kun bijvoorbeeld kiezen uit het All Day Breakfast menu, zoals granola, green coconut bowl, coconut pancakes of scrambled eggs avo. Deze gerechten zijn tot half 5 te bestellen. Daarnaast is er een uitgebreide selectie salades, bites, lunchgerechten, zoetigheden uit de sweetshop, voorgerechten, hoofdgerechten, streetfood en desserts waar je de hele dag heerlijk van kunt genieten.

Ook kun je heerlijke drankjes bestellen bij CT Coffe & Coconut. Ze hebben er goede koffie, zeer veel verschillende heerlijke sapjes, maar ook bier, wijn en fris staan op de kaart.


Doordeweeks zijn ze vanaf 7uur en in het weekend vanaf 8 uur open. Je kunt dus lekker vroeg de dag starten bij CT Coffee & Coconut!

4 Reacties

  1. Pingback: study music

Reacties zijn gesloten.