Bakers & Roasters

In hartje Pijp zit deze populaire breakfast, lunch en brunch spot. Dat dit een populaire spot is, is wel te zien aan de rij die er staat in het weekend. Deze rij weerhield mij altijd om er heen te gaan. Maar toch werd het tijd om een keer bij Bakers & Roasters langs te gaan. Op een zondag ochtend had ik daarom vroeg (om 9 uur!) met een vriendin afgesproken om te ontbijten bij Bakers & Roasters.

Het stel achter Bakers & Roasters komt uit Nieuw- Zeeland en Brazilië. Je snapt dus wel waar de combi van Braziliaanse en Nieuw-Zeelandse invloeden vandaan komen. Deze combi vind je zowel in de keuken als het interieur terug. Het interieur heeft een vrolijke aanblik met fel groene accenten en op elk tafeltje verse tulpen.

Als je wilt kun je goed stevig ontbijten bij Bakers & Roasters. Op het menu staan namelijk veel gerechten met ei. Zo kun je de Kiwi Brekkie bestellen. Dit gerecht bestaat uit twee gepocheerde eieren met bacon, worstjes, aardappels, spinazie en romige champignons. Of de Smoky Aubergine & Feta savoury pancakes. Dit gerecht bestaat uit pancakes gemaakt van aubergine en feta gegarneerd met een scharrelei, komijn gekruide kikkererwten, geroosterde cashewnoten, pijnboompitten en pita crackers.

Wil je liever yoghurt of een zoetig ontbijt dan kan dat ook. Bij bakers & Roasters kun je ook verschillende bowl gerechten bestellen of American style blueberry pancakes, met banaan en maple siroop.

Je kunt natuurlijk ook gewoon een lekker kopje koffie bestellen met een lekker stuk taart, zoals een stuk chocolade, bananen & pindakaas taart.

Mocht je niet in de buurt van de Pijp zijn, dan kun je ook terecht op de tweede locatie van Bakers & Roasters op het Kadijksplein.

44 Reacties

 1. Pingback: Netflix bez VPN
 2. Pingback: Netflix
 3. Pingback: irida-design.ru
 4. Pingback: design-human.ru
 5. Pingback: projectio
 6. Pingback: psy online
 7. Pingback: uels ukrain
 8. Pingback: Shkala tonov
 9. Pingback: 3NOZC44
 10. Pingback: 01211
 11. Pingback: Psychologists
 12. Pingback: psy
 13. Pingback: bit.ly
 14. Pingback: cleantalkorg2.ru
 15. Pingback: Ukraine-Russia
 16. Pingback: site
 17. Pingback: UKRAINE
 18. Pingback: stats
 19. Pingback: web
 20. Pingback: film.8filmov.ru
 21. Pingback: filmgoda.ru
 22. Pingback: link
 23. Pingback: video-2
 24. Pingback: sezons.store
 25. Pingback: video
 26. Pingback: icf
 27. Pingback: xxxx
 28. Pingback: kinokrad
 29. Pingback: batmanapollo.ru
 30. Pingback: 2023
 31. Pingback: ipsychologos
 32. Pingback: motivation music
 33. Pingback: water sounds
 34. Pingback: 911
 35. Pingback: list
 36. Pingback: a

Reacties zijn gesloten.