HEMA paaseitjes pop-up store in hartje Amsterdam

Dit weekend is het Pasen! De paaseitjes kunnen dit weekend dus niet ontbreken. En wat is er nou leuker dan een winkel vol met paaseitjes. HEMA heeft een heuse Pasen-pop-up store geopend op de Runstraat 25 in de gezellige Negenstraatjes in Amsterdam. De winkel is van onder tot boven gevuld met duizenden paaseitjes, in achttien verschillende smaken. Denk aan butterscotch milk, caramel milk, coconut milk of crispy milk. Maar HEMA introduceert ook drie nieuwe smaken, namelijk discodip, tompouce en koffie-crisp.

Discodip is al bekend van de Hema softijsjes en vanaf nu ook in de HEMA-paaseitjes te vinden. Het melkchocolade eitje is gevuld met een romige vulling met vanillesmaak en gekleurde discodip.
 Naast dit eitje brengt HEMA haar favoriete gebak nu ook in een paasei variant uit: het tompouce paasei is gemaakt van melkchocolade, voor de helft gevuld met een romige crispvulling en met een helft roze fondant.
Verder komt HEMA met koffie-crisp paaseitjes: een intense smaak van pure chocolade in combinatie met koffie-crispvulling. Ik kan je nu al vertellen dat de nieuwe smaken echt heerlijk zijn.
In de winkel dus genoeg keuze waarbij je lekker kunt mixen en matchen om je favorieten paaszak te vullen. Verder kun je in de Paas pop-up store ook een foto laten maken in de ballenbak! De pop-up store is nog tot 1 april geopend.