Ontbijten bij The Breakfast Club

The Breakfast Club opende de eerste vestiging in 2014 in Amsterdam-West aan de Bellamystraat. Het all-day breakfast concept was direct een grote hit in de stad en al snel volgden de vestigingen aan de Wibautstraat en aan het Haarlemmerplein. Afgelopen oktober volgde de opening van een vestiging op de Zuidas.

Het all-day breakfast menu van The Breakfast Club is geïnspireerd door grote steden als London, New York en Mexico-city. Je kunt namelijk kiezen voor een city breakfast, zoals de ‘London’, een English breakfast, of de ‘New York’, bestaande uit pancakes met onder andere blauwe besse,n aardbei en banaan. Of de ‘Mexico City’, bestaande uit de huevos rancheros met tomaten-zwarte bonen salsa, crème fraiche en jalapenos en kaas. Verder staan op het menu verschillende soorten sandwiches, pancakes, soepen, cereals, salades, eiergerechten en croissants met jam. Veder kun je natuurlijk lekkere koffie drinken bij The Breakfast Club of verschillende sapjes.

Bij The Breakfast Club kun je op verschillende plekjes aanschuiven. Er is keuze genoeg als het gaat om zitplekken. Aan de bar, een tafeltje voor twee, bij het raam, aan een lange tafel en bij mooi weer buiten op het terras.

5 Reacties

  1. Pingback: healing music
  2. Pingback: meditation music
  3. Pingback: night jazz
  4. Pingback: sleep music

Reacties zijn gesloten.