Mijn favoriete Sauvignon Blanc

Tijdens mijn reis in New Zeeland ben ik bij de wijnmaker langs geweest van een van mijn favoriete wijn, die ik ooit heb ontdekt in het Amstel Hotel: Staete Landt en dan de Annabel Sauvignon Blanc. Deze wijnmaker ligt in het wijnplaatsje Blenheim in de regio Marlborough. De bekende wijnstreek in Nieuw Zeeland. En wat is dat toch een heerlijke wijn. Ik heb nu ook een nieuwe Sauvignon Blanc ontdekt van State Landt  de Pure. Deze is iets lichter dan de Annabel. Dus als je keer bij het Amstel Hotel bent bestel dan dan de Annabel. Echt een een hele lekkere Sauvignon Blanc. Ik heb inmiddels aardig wat flesjes besteld via het internet voor thuis. Dat kan dus ook. Maar altijd fijn als het zonnetje schijnt om op het terras van het Amstel Hotel te zitten en te genieten van de Amstel met een glaasje Annabel. Voor mij om de hoek!

1 Comment

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.