Heerlijke monchoutaart bij At Zeven

Vrijdag morgen had ik afgesproken met een vriendin om ergens koffie te drinken en bij te kletsen. Ze vroeg of ik nog een leuk lunch tentje wist waar het kindvriendelijk is en waar je goed kan parkeren. Eerder had ik al eens over At Zeven gelezen dat dat een leuk lunchzaakje is wat ook nog eens kindvriendelijk is met speelhoek. De bereikbaar en het parkeren is ook prima. At Zeven is namelijk gelegen in de Scheldestraat tegenover Orbit en vlakbij de RAI. Het werd dus At Zeven.

Bij binnenkomst merk je gelijk hoe populair het is. Er komen veel verschillende types. Je ziet er zakenmensen, ouders met kinderen, ouderen of ZZpers. De hoge tafels bij het raam is namelijk een prima plek om met je laptop te zitten. Achterin de zaak naast de leestafel is de hoek ingericht met speelgoed voor de kids. Dit is dus een prima plek om te zitten als je met kinderen bent.

Bij At Zeven kun je 7 dagen per week terecht voor ontbijt, vruchtenshakes, koffie, gebakjes, brunch of lunch. Ook kun je voor een high tea terecht bij At Zeven. Ik vond de zelfgemaakte monchoutaart echt heerlijk. Dit is zeker een aanrader als je hier koffie gaat drinken.

Wat ook fijn is dat At Zeven ook een terras heeft. Vanaf 10 uur kun je heerlijk buiten in het zonnetje zitten. Ben je in de buurt probeer dan dus zeker een keer de zelfgemaakte monchoutaart.

5 Reacties

  1. Pingback: relaxing harp
  2. Pingback: sleep music
  3. Pingback: elegant jazz
  4. Pingback: peaceful music

Reacties zijn gesloten.