Logeren, borrelen en eten bij Morgan & Mees

Morgan & Mees ligt in het mooie monumentale pand op de hoek van de Tweede Hugo de Grootstraat en de Naussaukade. Bij het voorbij fietsen kun je dit mooie pand niet missen. Ik heb er in de zomer al wel eens op een mooie zomeravond op het terras een wijntje gedronken. Want wat kun je heerlijk op een mooie zomer avond in de binnentuin van Morgan & Mees zitten. Ik had er alleen nog niet gegeten, dus dat werd wel eens tijd. Naast een heerlijk terras en een restaurant is Morgan & Mees ook een hotel. Dus kom je niet uit Amsterdam dan kun je hier ook overnachten. Het hotel heeft in totaal 9 kamers en suites.

Bij binnenkomst kom je gelijk in het bargedeelte. Morgan & Mees heeft een van de betere hotelbars waar je heerlijke cocktails kunt drinken. Een mooie plek hiervoor is de bank in de hoek en bij mooi weer natuurlijk op het terras van de binnentuin.

Naast het bargedeelte is het restaurant gelegen. Hier kun je de hele dag terecht. Zowel voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Het restaurant heeft een intieme sfeer. De open keuken die duidelijk in zicht is vanaf binnenkomst, is dé eye catcher van het restaurant.

De menukaart bestaat uit mediterrane gerechten. De Poulet Noir met mais, groene curry en champignons is bijvoorbeeld een aanrader.

Maar ook het vegetarische gerecht van gebakken knolselderij met cream van Messeklever en sherry vinaigrette is een aanrader.

En niet onbelangrijk op de menukaart staan ook heerlijke desserts. De aanrader is de spices bisquit met gepocheerde appel en gekarameliseerde walnoot.

Morgan & Mees is dus niet alleen een perfecte plek om te slapen, ook het restaurant, de bar en de binnentuin zijn absoluut een bezoek waard!

 

4 Reacties

  1. Pingback: boxing music
  2. Pingback: peaceful music

Reacties zijn gesloten.