Wijnbar Shiraz met wijnboutique geopend in Amsterdam

In november is er een nieuwe wijnbar geopend in Amsterdam: wijnbar Shirza. Shiraz is gelegen aan de Lijnbaansgracht vlakbij het Leidseplein. Shiraz heeft een gezellige en huiselijke sfeer. Je kunt er lekker zitten aan de bar of gewoon in een van de zachte stoelen of  bank ploffen bij de openhaard. Gewoon aan een tafeltje kan natuurlijk ook.

En als je lekker zit  kun vervolgens gaan genieten van de uitgebreide wijnkaart. Bij Shiraz kun je namelijk heel veel lekkere wijnen drinken. Op de kaart staan wel 140 wijnen! Wanneer je je favoriete wijn gevonden hebt, kun je deze ook direct kopen bij de naastgelegen wijnboutique. Mijn favoriet van de avond was de Les 5 Vallees Sauvignon Blanc.

Naast het drinken van lekkere wijnen kun je hier ook lekker borrelen of eten. OP de menukaart staan verschillende gerechtjes om te delen. Denk aan de garnaal in een aardappeljasje geserveerd met chilimayo. Of Portugese pasteitjes gevuld met kip en tomatensalsa. Ook lekker is de tortilla met geitenkaas, dadels, lente ui, rucola en walnoten. Het gerecht om te delen, is de Shiraz plank met allemaal verschillende lekkere hapjes. Alle gerechten zijn super lekker.

Wijnbar Shiraz is echt een hele goede aanrader om heen te gaan. Je kunt er heerlijk wijn drinken in een mooie en gezellige omgeving. Of je nou met je lief bent, je vrienden vrienden of ouders, je zult bij Shiraz een heerlijk avond hebben!