Waar vind je de lekkerste freakshakes in Amsterdam

Heb je je wel eens gewaagd aan een freakshake? Ik als zoetekauw wel! Het is de nieuwste trend op het gebied van milkshakes en een ware hit op instagram. De freakshake bestaat uit een milkshake maar dan over de top met een excentrieke afwerking. De basis van deze afwerking bestaat uit een flinke toef slagroom. Op deze manier blijft al het lekkers goed zitten. Bovenop de slagroom zit een overload aan saus en andere zoetigheden als donuts, brownies, koekjes, snoep, marshmallows, vers fruit en nog veel meer lekkers. Maar waar vind je nou de lekkerste freakshakes in Amsterdam? Hieronder lees je de hotspots die je moet proberen om de lekkerste freakshakes te kunnen proeven.

 

Krasnapolsky

Naast de luxe gebakjes en goede koffie kun je bij het Grand Cafe Krasnapolsky ook terecht voor een van de lekkerste freakshake van Amsterdam. Een prima plek om een freakshake te drinken met uitzicht op de Dam en het Paleis op de Dam. Op de menukaart staan drie verschillende smaken: vanille, chocolade en peer. De peer is trouwens een aanrader.

Bulls&Dogs
Bij Bulls&Dogs op de Van Woustraat hebben ze de meeste keus aan freakshakes. Ze hebben vele smaken, zoals Sweet Rainbow Fever, Red Velvet Cake, Raw Avocado Dive, Dutch ‘Pepernoten’ Treat of Creamy Cheesecake Desire en nog velen meer. Voor de bijzondere smaken en combinaties kun je dus het best terecht bij Bulls and Doggs.

Corner bakery

De freakshakes van Corner Bakery kom je veel tegen op instagram. Corner Bakery pakt namelijk goed uit met hun freakshakes. Ze zien er kleurrijk uit met de vele marshmallows die erop zitten. Corner Bakery heeft twee zaken in Amsterdam. In Amsterdam zuid (Johannes Vermeerstraat) en in West (Koningin Wilhelminaplein tegenover het World Fashion Center). In Oud-West op de Jan Pieter Heijestraat wordt een derde vestiging geopend. Maar ook in het zuiden van het land kunnen ze binnenkort de frakshakes proberen van Corner Bakery. Daar opent Corner Bakery in juni een zaak in hartje Maastricht op het Vrijthof.

Ree7
Ree7 vind ik sowieso een leuke zaak om te ontbijten of te lunchen. Maar ze hebben hier ook erg lekkere freakshakes. Ree 7 zit gevestigd in de Negen Straatjes, vlakbij PLUK wat ook een favoriete ontbijt en lunch plek is.