PARK café-restaurant prachtig gelegen aan het Oosterpark

Als we het toch over fijne terrassen hebben in Amsterdam dan is het terras van PARK café-restaurant, het restaurant van het mooi opgeknapte hotel Arena, ook geen slechte optie. PARK, gelegen aan het Oosterpark openende oktober 2016. Afgelopen zomer heb ik daar al vaak gezeten met het uitzicht op het Oosterpark.

Ook met slecht weer is PARK een hele fijne spot met een prachtig interieur waar je relaxt kunt zitten. Vanuit de ingang bij het terras loop je rechtstreeks de oase van rust en design binnen.

Je hebt bij PARK drie verschillende gedeeltes: een toegankelijke lounge, een sfeervolle bistro en een stijlvol restaurant met ingedekte tafels. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kan je hier dus terecht

De rust wordt gecreëerd door de glazen buitenwanden, de aardse tinten en het groen. Bij PARK vind je namelijk heel veel groen. Dit is ook niet gek als je zo een mooie ligging hebt aan het Oosterpark en deze sfeer wilt doortrekken naar binnen.

Naast het prachtige interieur ziet ook het menu er goed uit. Aangezien je de hele dag terecht kunt bij PARK hebben ze een lunchmenu en een dinnermenu. De menu’s zijn een mix van Italiaanse en Franse gerechten, zoals risotto als hoofdgerecht of een clubsandwich als lunchgerecht.

En dan de dessertkaart. Mijn lievelingsdessert bij PARK is de Strawberry club: een soort luxe versie van een tompoes met gekarameliseerd bladerdeeg, gemarineerde aardbeien, witte chocolademousse en balsamico likeurstroop.

 

7 Reacties

  1. Pingback: Netflix bez VPN
  2. Pingback: new york
  3. Pingback: celtic harp music
  4. Pingback: winter coffee shop
  5. Pingback: warm relaxing jazz

Reacties zijn gesloten.