Hartje Oost

Hartje Oost is gelegen in het begin van de Javastraat in Oost. Hartje Oost bestaat al weer enige jaren, maar het blijft gewoon een hele fijne plek om met een vriendin af te spreken. Je kunt hier lekker koffie drinken van koffie van Two For You. Daarnaast kun je ook heerlijke taartjes bestellen. Mijn favoriet is de rozentaart.

Ook de lunch is erg goed. Zo staan op de menukaart verschillende broodjes, zoals de Say Cheese met Taleggio kaas, notenpasta, rucola en zongedroogde tomaatjes of de Goat with te Flow met notenpasta, warme geitenkaas, vijgen, honing en pijnboompitten. Alles wordt iedere dag huisgemaakt of geleverd door ondernemers uit de buurt.

Hartje Oost is naast een koffie en lunchtentje ook een boetiekje waar je kleding, schoenen, accessoires en leuke spulletjes kunt kopen met merken, zoals Samsøe & Samsøe.

Het is een fijne, lichte en sfeervolle ruimte door de houten tafels, belichting en kleine details. Voorin in de zaak kun je lekker zitten en achterin is het boetiek gedeelte. Wat ook fijn is, is dat je bij mooi lekker in de zon kunt zitten op het terras voor de winkel.

2 Reacties

  1. Pingback: cafe
  2. Pingback: cozy jazz

Reacties zijn gesloten.