Koffie drinken met mooi uitzicht over Amsterdam bij Blue Amsterdam

Blue Amsterdam is een café en restaurant met een 360 graden uitzicht over de stad. Blue bevindt zich op de derde verdieping van winkelcentrum Kalvertoren, met ingangen aan de Kalverstraat, het Singel en de Heiligeweg. Blue is te bereiken met een glazen lift die schuin omhoog boven het dak van het winkelcentrum uitstijgt. Als je de lift uitstapt ben je in een compleet andere wereld. Er heerst een oase van rust . Wil je de drukte van de stad dus even ontlopen dan zit je hier helemaal goed met een kopje koffie, lunch of glas wijn.

Je hebt waanzinnig mooi uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. Zo kan je het Rijksmuseum zien maar ook het Paleis op de Dam, de Westerkerk, de bloemenmarkt en nog veel meer. Op de ramen hangen stickers dus je weet precies waar alles ligt. 

Het contrast tussen de drukte van de stad en de rust die je bij Blue ervaart komt ook terug in de inrichting. Het interieur is warm en sfeervol met veel hout, gekleurde stoelen, planten, bijzondere lampen en verrekijkers. Eigenlijk dus een soort van stadse boomhut. 

Blue Amsterdam is zeven dagen per week geopend voor een kop koffie, ontbijt en lunch, maar ook voor een wijn met een borrelhap. Voor alle momenten van de dag staan er goede en niet te ingewikkelde gerechten op de kaart met verse ingrediënten. 

 

28 Reacties

 1. Pingback: Netflix bez VPN
 2. Pingback: Netflix
 3. Pingback: FILM
 4. Pingback: designchita.ru
 5. Pingback: projectio
 6. Pingback: psy online
 7. Pingback: uels ukrain
 8. Pingback: psy
 9. Pingback: bit.ly
 10. Pingback: site
 11. Pingback: UKRAINE
 12. Pingback: cleantalkorg2.ru
 13. Pingback: filmgoda.ru
 14. Pingback: video-2
 15. Pingback: psy-news.ru
 16. Pingback: xxx
 17. Pingback: kinokrad 2023
 18. Pingback: 2023
 19. Pingback: ipsychologos
 20. Pingback: relax music
 21. Pingback: peaceful music
 22. Pingback: background music
 23. Pingback: jazz cafe music

Reacties zijn gesloten.