Ideaal voor koffiedates: Sticky Fingers Amsterdam

Sticky Fingers is een ideale plek voor een koffiedate met iets lekkers erbij. Sticky Fingers is gelegen aan de Amsterdamse weg op de hoek van de Overtoom. Bij binnenkomst zie je gelijk de vitrine met al het lekkers erin, zoals banoffe, lemon meringue tartelette, appels taartjes en bananenbrood. Favoriet bij Sticky Fingers is de kokosmakroon. Deze kun je nog lekkerder maken door hem te toppen met een karamelsaus, chocoladelaag of een frambooscoating. Maar eigenlijk is alles gewoon lekker bij Sticky Fingers. Naast een koffie date kun je bij Stinky Fingers ook high teaën.
Ook belangrijk om te weten is dat je al vroeg aan de koffie kunt. Sticky Fingers is namelijk om 7 uur in de ochtend al geopend.

Het rozen interieur draagt bij aan de zoete bedoeling bij Sticky Fingers. De eyecather daarbij is de roze muur. De roze muur ben je waarschijnlijk al vaak tegengekomen op Instagram. Waarschijnlijk ook de roze krukken bij het raam. Dit is een erg fijne plek om heerlijk je koffie op te drinken. Bij mooi weer kun je ook buiten op een van de bankjes voor het raam zitten.

Naast Sticky Fingers zit trouwens restaurant Moer. Hier kun je terecht voor lunch en diner. Ook goed om te weten is dat je hier zomers op het terras nog lang zon hebt en het eten is heerlijk!

4 Reacties

  1. Pingback: bird sounds
  2. Pingback: sleep music
  3. Pingback: cafe ambience

Reacties zijn gesloten.