Hotspots Valencia

La Mas Bonita
La Mas Bonita is een super hippe hotspot aan het strand. Het is wel even fietsen vanuit het centrum van Valencia. La Mas Bonita is namelijk het laatste strandtentje aan de boulevard. La Mas Bonita ziet er vrolijk uit met haar witte en blauwe kleuren. Het is wel vaak druk (=heel populair kijk maar op instagram), dus de kans bestaat dat je even moet wachten op een tafeltje. Maar dat is echt zeer zeker de moeite waard. La Mas Bonita is een leuke spot om te ontbijten of te lunchen. Aanrader als je in Valencia bent!

Copenhagen
Copenhagen ligt in de hippe wijk Ruzafa. Wil je vegetarisch eten dan zit je bij Copenhagen goed. Het is namelijk een vegetarisch restaurant. Copenhagen heeft mij echt verrast. Elk gerecht was super lekker! En het dessert! Niet normaal. En eten bij Copenhagen is ook helemaal niet prijzig. Super lekker eten voor weinig geld en nog een hippe hotspot ook!

Canalla Bistro

Eén van de meest populaire hotspots om te dineren in Valencia is bij Canalla Bistro. Deze hotspot is super populair, dus zorg dat je van te voren een tafeltje reserveert. Canada Bistro vind je in de hippe wijk Ruzafa in een onopvallend straatje en eenmaal binnen waan je je in een donker, strak, modern en industrieel interieur. Het menu draait om food sharing, dus kleine hapjes (een soort tapas dus) om te delen. Bestel je een sharing menu, dan krijg je negen gerechten om met zijn tweetjes te delen.

Petit Bistro Terras

In het oude centrum van Valencia vind je het romantische dakterras Petit Bistro Terrace. Vanuit het dakterras van Petit Bistro Terrace kijk je uit over de kathedraal en het Plaza de la Reina. Ik ben groot van Petit Bistro Terrace. Tijdens mijn citytrip ben ik meerdere keren bij Petis Bistro geweest om lekker te ontbijten of te genieten van een cocktailtje. Een echte aanrader als je het mij vraagt!

 

 

3 Reacties

  1. Pingback: gym workout music
  2. Pingback: japanese trap bass
  3. Pingback: piano music

Reacties zijn gesloten.