Amente Beach Club

Amente Beach Club behoort tot een van mijn favoriete plekjes op Ibiza. Misschien ligt Amente op een nog wel mooiere locatie dan de Cotton Beach. Amente is namelijk gelegen tussen de rotsen van een verlaten baai in Cala Llonga. Het uitzicht is hier prachtig! Daarnaast is de sfeer heel relaxed. Niet voor niks kun je bij Amente in de ochtend terecht voor een yoga lesje.

Wat ook niet onbelangrijk is, is dat je bij Amente heerlijk kunt lunchen en dineren. In de avond is dineren bij Amente nog eens bijzonder romantich. Een keer in de maand worden de Full Moon Dinners georganiseerd, waarbij je de maan ziet opkomen uit de zee. Ook worden er hier filmavonden georganiseerd. Mocht het niet lukken om te lunchen of te dineren bij Amente, dan kun je ook gewoon een cocktailtje drinken. Of een lekkere koffie drinken in de ochtend. Ik heb hier namelijk een van mijn lekkerste latte Macchiato gedronken. Als je in Ibiza bent, is een bezoek brengen aan de beachclub Amente geen optie.
Sinds afgelopen juni heeft Amante er een zusje bij: Aiyanna. Aiyanna is gelegen aan het strand van Cala Nova. Met Aiyanna heeft Ibiza er weer een hele fijne spot bij!

 

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.