Mooiste stranden Ibiza

Ibiza heeft heel veel mooie strandjes en baaitjes! Hieronder lees je mijn favoriete strandjes en baaitjes op Ibiza!

Cala Tarida

Als je aankomt lopen bij Cala Tarida kan het niet anders dan dat je even blijft staan om van het mooie uitzicht van de baai te genieten. Je vindt hier een uitgestrekt zand strand. Cala Tarida is met zijn lengte van 900 meter het langste zandstrand van de westkust van Ibiza. Het water is hier zo helder dat je de bodem van de zee kunt zien. Hierdoor is het een heerlijk strand om te snorkelen. En niet onbelangrijk, Cala Tarida heeft een van de mooiste beachclubs van Ibiza: Cotton Beach. Vanaf deze beachclub heb je nog mooier uitzicht over de baai. Hier beleef je het ultieme vakantiegevoel.

 

Cala Conta

Cala Conta biedt een prachtig uitzicht op de eilanden verspreid voor de kust bij Cala Conta. De eilanden, samen met het mooie turkoois water, maken van Cala Conta één van de beste stranden op het Ibiza.  Daarnaast heeft Cala Conta een waanzinnige mooie zonsondergang die nooit zal vervelen. Met een cocktailtje zit je bij de beachclub  Sunset Ashram ,die hier is gelegen, helemaal goed. In het hoogseizoen is het strand van Cala Contact wel erg druk.

 

Cala Basa

Cala Bassa heeft alles in huis voor de perfecte strand dag op Ibiza. Een prachtig strand met helderblauw water dat omgeven wordt met prachtige bomen en rotsen. Er is dus genoeg te zien. En wat ook niet onbelangrijk is: bij Cala Bassa strand ligt Cala Bassa Beach Club. Op dit strand zit je ook nog eens goed voor de perfecte lunch of een lekker drankje. Cala Bassa is zeker een aanrader voor een dagje strand!

 

S’EstanyolS’Estanyol mag zeker niet ontbreken in het lijstje met mooie stranden van Ibiza. Dit is namelijk nog een onbekende baaitje, maar met de nieuwe Beach bar La Bonita zal hier snel verandering in komen.  S’Estanyol is een klein ydilisch verborgen strandje vlakbij Jesus. Via een lange hobbelige stoffige weg kom je bij een kleine parkeerplaats (op de terug weg kan het trouwens lastig zijn om weer naar boven te rijden).  Ook mooi is het om bij de parkeerplaats omhoog te lopen. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over de baai!

 

Cala d’Hort

Het uitzicht op het strand van Cala d’Hort is toch wel een van de mooiste uitzichten van Ibiza. Vanaf het strand van Cala d’Hort kijk je namelijk uit op Es Vedra. Dit is de mystieke rots die voor de kust van Ibiza ligt. Cala d’Hort is een klein strandje met rotsen en zand. Wat zeker aan te raden is om hier naar boven te rijden en daar te genieten van het mooie uitzicht op Cala d’Hort en Es Vedra. Of je nou in de ochtend, middag of avond hier komt je hebt altijd een waanzinnig mooi uitzicht op Es Vedra en de baai van Cala d’Hort. Mijn favoriet is wel met de zonsondergang. Bij Cala d’ Hort is ook een restaurantje Es Boldado gelegen. Ook hier heb je prachtig uitzicht op Es Vedra.

 

 

Cala Nova

Cala Nova kan zeker niet ontbreken op de lijst met mijn favorieten strandjes. De rotsen, het helder blauwe water, de mooie groene omgeving en het prachtige uitzicht zorgen ervoor dat Cala Nova een paradijsje is. En ook niet onbelangrijk. Dit jaar heeft het zusje van Amante, Aiyanna een beachbar geopend op Cala Nova. Dat zegt ook wel genoeg over de mooie plek toch?! En dat Cala Nova een fijne plek is wist de Beach club Atzaro ook al. Aan de ene kant van het strand dus de mooie beachclub Atzaro en aan de andere kant Aiyanna. Wat wil je nog meer?

 

14.871 Reacties

  1. Pingback: Amente Beach Club
  2. Quality articles is the important to interest the viewers to go to see the web site, that’s what this web site is providing.