The Glasshouse; Nieuw Zeeland

Bij the Glasshouse heb je gelijk het wauw effect! Je komt aan en het eerste wat opvalt is het waanzinnig mooie uitzicht over de Pacific Ocean. The Glasshouse ligt op een hele unieke locatie. Onder de eeuwenoude Pohutukawa bomen aan het einde van een privé schiereiland bij Kauri Mountain Point Estate op het Noordereiland van Nieuw Zeeland. The Glasshouse staat op het vaste land, maar door de vele ramen en uitzichten heb je het idee of je je op een eiland begeeft. Zoals de naam al doet vermoeden heeft The Glasshousese heel veel glas. Op deze manier heb je het gevoel altijd buiten te zijn en van het mooie uitzicht te kunnen genieten.

The Glasshouse maakt onderdeel uit van een aantal bijzondere luxe accommodaties die op het privé schiereiland zijn gelegen. Elke woning heeft een unieke ligging. The Glasshouse heeft een woon,- en een slaapgedeelte die verbonden zijn met een glazen binnenterras.

Het buitenverblijf is ruim opgezet met een heel fijn zitje met mooi uitzicht. Verder kun je ontspannen in een hangmat tussen de oude bomen. Een unieke ervaring!

Wat heel bijzonder is, is dat de douche en toilet niet in het huis zijn. De douche en wc zijn gelegen in een aparte gebouw met fantastisch uitzicht over de oceaan. Ik heb nog nooit zo mooi gedoucht! Wat een uitzicht!!!!

In The Glasshouse zit een keuken met alle voorzieningen. Wil je toch niet koken, ook dat wordt geregeld. The Glasshouse biedt een service waar een uitgebreide diner wordt gebracht. Dit geldt ook voor het ontbijt. Op deze manier kun je op en top genieten van een paar dagen bij The Glasshouse! Je komt hier helemaal tot rust!

15 Reacties

 1. Pingback: yoga music
 2. Pingback: study music
 3. Pingback: cafe ambience jazz
 4. Pingback: sleep music
 5. Pingback: jazz music meaning
 6. Pingback: meditation music
 7. Pingback: itsmasum.com
 8. Pingback: talent search
 9. Pingback: kashmir hub
 10. Pingback: bluecollar jobs
 11. Pingback: Kuliah Murah
 12. Pingback: 918kiss

Reacties zijn gesloten.