Ibiza by night

Op Ibiza kun je je avonden wel vullen. Of het nu een restaurant of een club is, er valt heel veel te kiezen. Ik zal je proberen te helpen door een aantal tips te geven voor een super avond programma op Ibiza!

La Bodega

Ik was gelijk fan van Bodega toen ik een paar jaar geleden hier voor het eerst kwam. Sinds dien kom ik hier elk jaar terug om tapas te eten en sangria drinken. Ik houd van de sfeer en de prettige bediening. Lekker Spaans. Het liefst zit ik buiten, maar daar is niet altijd plaats. Maar binnen is het ook prima vertoeven. Wil je liever een plekje buiten, dan kun je beter even reserveren.
La Bodega vind je in Ibiza-stad aan de voet van d’Alt Villa. De tapas hapjes zijn, naast dat ze erg lekker zijn, ook betaalbaar voor Ibiza begrippen. Daarnaast hebben ze bij Bodega goede wijnen en lekkere sangria. Voor hooguit 25 euro per persoon heb je super veel tapas en wijn.

Calma

Calma is een restuarant in de haven van Ibiza. Ik vind dat deze zeker niet mag ontbreken. Je hebt hier het mooiste uitzicht op Ibiza stad bij Night. In de avond is het hier prachtig dineren. Je zit aan het water en je hebt prachtig uitzicht op de de oude stad. Hoe romantisch is dit? Wil je een sfeervolle avond en tevens genieten van het mooie uitzicht van Ibiza stad, ga dan een keer dineren bij Calma!

Dalt vila 

In de oude stad van Ibiza kun je wandelen en dineren. Later op de avond kun je ook nog lekker sangria drinken bij S’Escalinnata, terwijl je achterover hangt op de zitzakken! Ook geen verkeerde avond op Ibiza toch?

Lio

Ik ben fan van de Lio. De Lio ligt in de jachthaven van Ibiza stad. Binnen heb je een prachtig uitzicht op de oude stad van Ibiza. Aan het begin van de avond kun je er dineren, later volgt de entertaiment van de dansers.  Na 1 uur s’nachts gaan alle tafels opzij en wordt het toch wel een van de betere clubs waar je naar toe kan gaan.

Ushuaïa

Ushuaïa is voor mij de beste open air club van Ibiza. Als je op Ibiza bent, moet je eigenlijk wel een keertje een avondje bij Ushuaïa hebben meegemaakt. De grootste dj’s van de wereld, zoals Martin Garrix, David Guetta en Armin van Buuren hebben hier een vaste avond. Ushuaïa is vanaf het einde van de middag geopend en is 12 uur in de avond afgelopen. Dus voor degene die niet tot diep in de nacht uit willen, is Ushuaïa zeker een goede optie om heen te gaan. Het voelt, omdat het in de open lucht is net alsof je op een festival staat. Trouwens, Ushuaïa heeft er sinds dit jaar een nieuwe club bij: Hï Ibiza. Deze nieuwe club zit waar voorheen de Space zat. Ik ben afgelopen zomer geweest, maar ik vond het een beetje tegen vallen. Maar oordeel zelf.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.