We Are Pregnant Event

Afgelopen zaterdag ben ik naar het We Are Pregnant event geweest. Deze zwangerschapsevent werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Echt een aanrader als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen om hier naar toe te gaan. Van 22 maart t/m 24 maart 2019 wordt er weer een We Are Pregnant event georganiseerd in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Ik zeg gaan!

Ik heb mij afgelopen maanden al goed verdiept via instragram, mom blogs en baby webwinkels in wat er zo al allemaal te koop is in de babywereld, welke merken hip zijn en waar je de leukste baby kleertjes kunt kopen. Ik heb er gewoon een nieuwe hobby bij! Ik vond het dan ook heerlijk om lekker rond te lopen tussen de stands met babymerken. Ik kwam er ook wel achter dat ik de afgelopen maanden al goed voorwerk heb gedaan en de meeste merken ik al wel kende via de webshops en instagram. Dat gaf mij toch een goed gevoel dat ik niet iets over het hoofd heb gezien met mijn al gekochte aankopen. Zo waren de leuke webshop aanwezig, zoals Little Indians, Babystyling en Just Juul waar ik al de nodige kleertjes voor de kleine meid heb gekocht. Verder waren er stands voor geboorte kaartjes aanwezig, zoals Lief, Leuk & Eigen en Bij Marij. Hier heb ik mijn ideeën voor het geboortekaartje kunnen aangeven en zij gaan nu een eerste ontwerp maken, dus ben benieuwd. Verder zocht ik nog naar leuke opbergmandjes voor op de commode. Ik had nog niet de juiste kunnen vinden. Van de week zag ik op instagram wel de kratjes van Ay-Kasa voorbijkomen. Deze kon ik op het event bekijken bij de stand van Mink & Moon. Helaas waren ze uitverkocht, want deze zijn nu erg populair. Ik ben er wel uit dat dit de opbergmandjes gaan worden voor op de commode. 

Verder zijn we nog op zoek naar een stoel voor op de babykamer. Daar konden we nog niet de juiste in vinden. Maar op het We Are Pregnant event liep ik tegen een mooie stoel aan bij de stand van Kinder Compagnie. Dus daar gaan we binnenkort heen om de stoel nog eens goed te bekijken. 

Ook was het label Lemej aanwezig op het event. Dit merk ontwerpt luxueuze voedings shawls voor moeders die borstvoeding geven. Mocht alles gaan lukken met borstvoeding geven dan vind ik deze shawl wel handig om te gebruiken tijdens het geven van borstvoeding. Je kunt kiezen uit meerdere prints, zoals ook een grijs, zwarte met leopard motief. Deze past dan weer perfect bij mijn aangeschafte draagzak van Artipoppe. 

Tussen door kun je lekker even bijkomen en zitten op het koffie terras. Daar vind je ook al het lekkers van Sprinkles Bakery. 

Het We Are Pregnant event is een echte aanrader voor de hippe mom-tot-be’s. Van 22 maart t/m 24 maart kun je dus vast noteren in je agenda!