Singita; Boulders Lodges

Singita Boulders Lodge ligt aan de oever van het privat reservaat behorend tot Singita in het Sabi Sand Reserve. De lodge heeft weer een hele andere sfeer dan Lebombe. Boulders heeft een ambiance van rust, ruimte en authentiekheid. Je waant je midden in de natuur met de ruwe Afrikaanse schoonheid. De naam Boulders, wat rots betekent, is niet voor niks gekozen. De rotsen zijn overal aanwezig in de lodges. De sfeer en stijl van Boulders is minder modern en heeft meer authentieke elementen uit Afrika.

Bij binnenkomst heb je gelijk het Singita wauw! gevoel. Lopend langs een vijver kom je bij de grote lobby. In de lobby staat de bar en staan er veel banken. De lobby geeft echt die Afrikaanse sfeer weer. Op elke bank ligt een mooi kussens en vind je veel Afrikaanse details. Veel hout en donkere elementen.

Iets verder gesitueerd zijn de terrassen waar ook het ontbijt, lunch en avond eten geserveerd wordt. Het terras heeft waanzinnig mooi uitzicht over de rivier. Je kunt hier dus heerlijk lunchen en genieten van het mooie uitzicht. Vanuit hier zie je de leeuwen, giraffen en luipaarden voorbij lopen.

Naast het terras is er ook een binnenruimte waar het diner geserveerd wordt. Het interieur hier heeft ook de Afrikaanse authentiekheid. Het verschilt per avond waar het diner wordt geserveerd. Elke avond is er weer een andere plek.

Het diner is net als de lunch van goede kwaliteit en de borden zien eruit als een plaatje.

Boulders Lodge heeft verder een bibliotheek, gym en een adembenemend mooie wijnkelder. Hier kun je een wijnproeverij doen waar je de beste wijnen uit zuid Afrika kunt drinken.

Boulders lodges beschikt verder over een mooi zwembad waar ook weer de rotsen terug komen. Het zwembad heeft uitzicht over het terras.

En dan de suites. Wij verbleven in nummer 1 en dat is tevens de grootse suite. Het leek ook gewoon wel een volledig huis. Er is een apart zitgedeelte met een mooie grote bank en stoelen.

Vervolgens het slaapgedeelte met enorme openbaard en een groot hemelbed.

Achter de slaapkamer ligt de badkamer. De badkamers is groot met ligbad en een grote douche. De suite heeft zelfs twee wc’s.

Alle kamers hebben verbinding met het buitenterras . Het buitenterras heeft een eigen prive zwembad.

Bij Boulders ben je midden in de natuur. Er lopen ook vaak luipaarden op het terras van de lodges. Dus het kan zomaar zijn dat je lekker op je terrasje zit, lekker te genieten van de zon en het uitzicht, terwijl er een  luipaard langs komt. Tijdens ons verblijf was dat ook het geval bij een anders suite.

 

1 Comment

Comments are closed.