In the Pudding Club zwangerschapsbox

Eerder schreef ik al over de zwangerschapsboxen van Hip & Mama Box. Deze heb ik tijdens mijn zwangerschap meerdere keren besteld. Ook kwam ik de zwangerschapsboxen van In the Pudding Club tegen via Instagram. Aan het einde van mijn zwangerschap dacht ik deze box moet ik toch ook echt nog even bestellen. En wat had ik een spijt toen ik tijdens mijn verlof de 9 Month box kreeg en vervolgens aan het uitpakken was. Waarom heb ik de boxen van In the Pudding Club niet eerder besteld tijdens mijn zwangerschap? Een ding weet ik wel, tijdens een volgende zwangerschap bestel ik de boxen van In the Pudding Club elke maand!

Bij In the Pudding Club kun je maandelijks zwangerschapsboxen bestellen. In totaal kun je 9 boxen bestellen. Elke box geeft voor die maand adviezen van zwangerschapsexperts en bijbehorende producten die op dat moment van de zwangerschap het belangrijkste en meest relevant zijn. In iedere box vind je daarvoor de 5 terugkerende iconen: You, Nutri, Fit, Prep en Baby. Deze vind je terug op de advieskaarten en de producten. In de 9 Month box zitten onder andere producten als een ultra zachte badcape van het merk Baby de Luxe, vitamine pillen van Vitals voor tijdens en na je zwangerschap, Pukka thee en voeten massage olie van Motherlylove.

Je kunt eenmalig een box bestellen, maar ook kiezen voor een abonnement, dan ontvang je 3, 6 of 8 boxen.  The Newborn Parents Kraambox is de laatste box die je kunt bestellen. De Newborn Parents box is een box met praktische tips en fijne producten voor ouders met baby van 0-3 maanden oud. Ik ben nu bevalling en heb de Newborn Parents Kraambox van de week besteld. Ik ben benieuwd en zal nog een blog over deze box schrijven. Wordt vervolgd dus!

Een zwangerschapsbox van In The Pudding Club is dus zeker een aanrader om tijdens je zwangerschap te bestellen! Klik snel verder via onderstaande link en lees meer over In The Pudding Club!

https://www.inthepuddingclub.com