Hip & Mama Box: Een aanrader om te bestellen tijdens je zwangerschap!

Als je voor het eerst zwanger bent, zul je zien dat er zoveel mooie items en producten voor een baby te koop zijn. Ik heb er gelijk een nieuwe hobby bij. Heerlijk rondkijken op instagram en webshops. Zo kwam ik er ook achter dat je tijdens je zwangerschap voor verschillende trimesters zwangerschapsboxen kunt bestellen. Je weet dan niet wat er in zit. Een verrassingsbox voor jezelf! Ik was natuurlijk heel nieuwsgierig en bestelde de eerste box van Hip & Mama Box: de So in Love Zwangerschapsbox.

Deze box is voor de eerste weken van je zwangerschap. Ik werd helemaal blij bij het uitpakken. Alles is nog vrij nieuw en echt een verrassingsmomentje voor jezelf. Er zat een leuk mutsje in van het merk Your Wishes, hydrofiele washandjes van Jollein, een schattig knuffeltje van Jollien en van Petit & Jolie een mama gift set met thee en anti stress oil. Deze olie gebruikte ik de eerste tijd voor mijn buik. 

Je snapt ik was ook nieuwsgierig naar de andere boxen van Hip & Mama Box. Mijn hele zwangerschap heb ik de boxen besteld. Je kunt bij Hip & Mama Box tijdens je zwangerschap verschillende boxen bestellen. In totaal zijn er vier boxen die je kunt bestellen tijdens je zwangerschap. De tweede box is de Feeling You Box. Deze box is voor als je bijna halverwege je zwangerschap bent. De producten uit deze box zijn geschikt voor jongens en meisjes. In de box zat Sophie La Girafe, het boekje Mama kwijt, sokjes van Kids Socks en een zak voor de Luiers. Persoonlijk doe ik met de zak voor de luiers niet zoveel, maar de andere producten vond ik erg leuk. 

De derde box die je kunt bestellen is de Little Miracle Box. Vanaf deze box kun je kiezen voor een thema: A Cool Guy, A Lovely Girl & It’s a Surprise! Deze box kun je bestellen als je 6/7 maanden zwanger bent. In mijn box zat massage olie voor de baby van Petit & Jolie, Wooden Blocks met twinkle twinkel Little star, een rompertje en een sleeping bag van Jollein.

De laatste box die je kunt bestellen is de Ready to Pop Box. Deze box is voor de laatste maand. Ideaal om jezelf te verwennen als je met verlof bent!

De boxen kosten 37,50 euro per stuk. Je kunt ook kiezen voor een abonnement. Dan krijg je de verschillende boxen om de 2 maanden. Het abonnement is makkelijk op te zeggen.

De boxen gaan nog door ook als de baby geboren is! De eerste box na de bevalling is dan de Baby here I am Box. Ik ga deze bestellen in mijn kraamweek. Mezelf weer even verwennen! Als ik deze binnen heb zal ik een blog hierover schrijven.

De tweede box die je kunt bestellen na de zwangerschap is de Hello Word Box. Deze box kun je bestellen als je weer aan het werk gaat en je verlof voorbij is. In deze box vind je producten die passen bij de fase dat je kindje de wereld steeds meer begint te ontdekken. Je kleine baby wordt steeds minder klein en er breken nieuwe fases aan. Zo gaat je kindje binnenkort aan zijn of haar eerste hapjes beginnen. Ook hier ben ik benieuwd naar.

Bij Hip & Mama box vind je overigens niet alleen verrassingsboxen voor de mama, maar ook voor opa’s, oma’s en de papa. Ik heb mijn moeder een oma box cadeau gedaan. Mijn moeder was hier erg blij mee. Er zit onder andere een ledikant lakentje in met Hotel Oma en een Oma & ik invulboek.

Mijn vriend heb ik de Papa to be Box cadeau gegeven. In de box zat een Sophie La Girafe voor in bad, een swaddle, Naif wash gel en een baby shower glove. Een leuk cadeau dus met badproducten voor de papa to be.

Een Hip&Mama Box is dus een aanrader om jezelf tijdens de zwangerschap, maar ook daarna te verwennen met leuke producten. Elke keer is het weer een verrassing wat er in zit. 

Meer informatie over Hip & Mama Box vind je op https://hipenmamabox.nl