De Archive Store

De Archive Store is toch wel mijn favoriete babywinkel in Amsterdam. Naast mooie baby items heeft de Archive Store ook items voor volwassen en oudere kinderen.  De Archive Store verkoopt mooie kwaliteit spullen die je niet zo snel in andere baby winkels tegen komt. Zo verkopen ze naast hun eigen label bijzondere internationale merken. Alles is ook goed met elkaar te combineren.  

Ik ben er al heel wat keer geweest om mooie spulletjes voor onze kleine meid te kopen. Zo ben ik helemaal fan van het merk Numero 74. De Archive Store is ook de enige fysieke winkel die dit merk verkoopt. Zo zijn alle lakentjes voor het ledikant van onze kleine meid van Numero 74. Alle kleuren kun je goed met elkaar combineren, zoals de kleuren powder pink, dusty pink, baobab rose en gold. Dit zijn ook de kleuren van de baby kamer van onze kleine meid. Daarnaast zijn de swaddles van Numero 74 ook echt een uitkomst. Je kunt ze echt overal voor gebruiken. Naast het gebruiken als inbakerdoek (swaddle), kunnen ze ook gebruikt worden als afdroogdoek, wieg- en ledikantlaken, spuugdoek, speel- en knuffeldoek, zonnescherm, over je aankleedkussen etc.  Ik gebruik ze bijvoorbeeld ook voor lakentjes en hoeslakens voor het wiegje voor de eerste weken. Maar het merk Numero 74 heeft zoveel meer mooie items. Ook de aankleedhoezen hebben we van het merk Numero 74. Daarnaast hebben ze leuke knuffels of kussentjes.  Eigenlijk te veel om op te noemen. Zo verkopen ze ook de mooie moses manden van Numero 74, of  dekentjes voor de Maxi Cosie of Be Safe en de boxkleden niet te vergeten.

De eerste keer dat we bij de Archive Store kwamen hadden we direct onze ogen laten vallen op het ledikant dat er stond van het merk Oliver Furniture. Thuis hebben we gelijk de website bekeken en wisten we dat we de baby kamer van dit Deense merk wilde inrichten.  Ik zal later nog een uitgebreide blog schrijven van de baby kamer en daar kunnen jullie ook alle meubeltjes van dit merk zien.

Nog een item waarvan we direct wisten dat we dat in de baby kamer wilde hebben, waren de dierenhoofden van Fiona Walker. Bij de Archive Store kun je ze in alle variaties kopen. Zo zijn ze in groot en klein en allemaal goed met elkaar de combineren en ze passen ook goed bij de andere items die de Archive Store verkoopt.

Sinds een tijdje verkoopt de Archive Store ook de draagzakken en doeken van het bekende hippe merk Artipoppe. Ik kan niet wachten om straks lekker te wandelen met de kleine meid door Amsterdam met deze mooie draagdoek van Artipoppe.

Verder verkopen ze mooie wollen dekentjes  van het mooie merk Reponse. Ook daar hebben we er een aantal voor gekocht voor in de wieg en ledikant.

Ook voor leuke kraamcadeaus kun je terecht bij de Archive Store en vergeet de Bibs spenen niet. De Archive Store is een echte aanrader als je mooie kwaliteit items wilt kopen. Archive Store is gevestigd op het Frederiksplein vlakbij de Utrechtsestraat.